woensdag 29 december 2010

Happy Birthday en Boutique
Hallo,
Hopelijk hebben jullie hele fijne kerstdagen gehad, wij hebben het redelijk rustig gehad, dus tijd genoeg om wat te knutselen.
De resultaat is weer twee kaarten voor de blog!!
Mijn eerste kaart is met twee stempels van Magnolia gemaakt. De tilda is van de winterkit en komt dus binnenkort in de winkels te koop en de andere is de boutique uit de Bon Voyage serie.
Ik heb de stempelafdrukje ingekleurd met de copic nrs: E00-E02-E13-E15-E17-E41-E42-E43-E44-E50-E51-E53-W1-W0-W00-Rv95-RV93-Rv91-RV000-RV0000.
Het papier wat ik voor deze kaart heb gebruikt is van Upsydaisy designs, die heeft hele mooie lieve kleurtjes. De witte sier randjes heb ik gemaakt met een crealies stans.
Verder heb ik het deze keer erg rustig gehouden met alleen wat stickles en plakparels op de hoeken, voor mij eens wat anders zonder bloemen en tekst!


Mijn tweede kaart voor vandaag is er weer een met de Celebration Tilda van Magnolia die special gemaakt is voor Creashop Duymelot.
Ook weer ingekleurd met de copic nrs: E00-E02-E31-E33-E35-B00-B000-B0000-BG72-BG75-BG78.
Het papier is van Basic Grey Paperpad Olivia, en de cirkel heb ik gemaakt met een nieuwe mal van JOY.... de tekst is van Kaisercraft en verder heb ik gebruikt: plakparels,groene blaadjes,een mooie bloem, roosje en takjes gemaakt met een mcgill pons.

Zo dat was het weer voor vandaag, ik wens iedereen alvast een Gelukkig Nieuwjaar !!
Groetjes, Vera

6 opmerkingen:

Tinie zei

Wat een prachtige kaarten!!! Geweldig, ook schitterende kleuren!

Groetjes Tinie

chantal zei

schitterende kaarten vera
erg leuk gedaan
liefs chantal

Riet zei

Wat een prachtige kaarten Vera,leuke stempels,mooi ingekleurd.
Heel mooi papier.

Fijne jaarwisseling en een gezond 2011.
Liefs Riet.

Samantha zei

Prachtige kaartjes en leuke stempels. Ik heb die birthday Tilda ook besteld en zit al te wachten tot hij binnenkomt en ik er ook mee aan de slag kan.
Alvast fijne jaarwisseling en een goed gezond 2011!!

Groetjes Samantha

Marianne Schut zei

Hai Vera, beide kaartjes zien er weer super uit! En wat zijn deze Tilda's weer super leuk! Erg mooi ingekleurd ook! Een heel erg gezellige jaarwisseling gewenst! Liefs Marianne

SCRAP TALK zei

Hoy Vera,
Supermooie kaartjes! Ik vind de nieuwste Magnolia's steeds leuker worden!
Ik wens je alvast een spetterend 2011 toe!
Liefs,
xxx
C.