donderdag 23 december 2010

From our family to yours


Hallo,

Vandaag heb ik nog een kerst kaartje, de laatste van dit jaar!!
De stempel is van de magnolia event in Doorn, ik heb er al eerder een kaart mee gemaakt, maar die was in pastel kleuren, en deze is met echte kerstkleuren.
Het papier dat ik gebruikt heb is van Basic Grey paperpad jovial. Het stempelafdrukje heb ik ingekleurd met de copic markers nrs: E00-E02-E11-E13-E15-E17-W1-R35-R37-R39-BG93-Bg96-BG99. De tekst stempel is van Giordano. De ijspegels heb ik gemaakt met een mal van marianne design, die ik bewerkt heb met stickles.
Verder heb ik nog wat prima marketing bloemen, en roosjes gebruikt.
Ik wou deze kaart opsturen, maar vond het zo leuk dat ik het maar een jaar bewaar hihihihihi.
Bedankt voor het kijken!!!

Groetjes, vera

5 opmerkingen:

creacora zei

gelijk heb je meis je mag er best zelf één houden ik vind het een schatje hoor erg mooi kaartje !!
Fijne feestdagen Groetjes Cora

Christa zei

super mooitje heel lief, groetjes christa

chantal zei

schitterende kaart vera
erg leuk gedaan
liefs chantal

Marianne Schut zei

Hai Vera, inderdaad lekker bewaren en van genieten zou ik zo zeggen, hihi! Ik heb het ook wel eens hoor, dan heb ik het net af en moet het al weer op de post..kan je er zelf helemaal niet meer van genieten. Al is het wel leuk dat we alles op ons blog zetten, kunnen we daar nog eens terugkijken wat we allemaal gemaakt hebben! Dit kaartje ziet er ook weer super, prachtige kleurencombinatie ook! Ik wens je heel gezellige feestdagen en alle goeds voor 2011! Liefs Marianne

Samantha zei

Prachtig kaartje Vera. Mooie kerstkleuren ook. Stempel en het papier zijn ook erg leuk heb zelf ook wat kaartjes gemaakt hiermee.
Een kaartje bewaren is ook erg leuk. Vooral zo'n mooie creatie, gezellig neerzetten op dde kast bijv. kan ook nog. Fijne jaarwisseling!

Groetjes Samantha