dinsdag 24 april 2012

Sweet Wonderful you

Hallo, Zo weer even tijd om mijn nieuwste creatie te laten zien !! Deze kaart van 15 x 15 cm is gemaakt met papier van Pion Design, het zijn scrapvellen maar in 4 vakken verdeeld van 15 x 15cm.....dus heb je meteen alles om mee te combineren. Het leuke tilda stempel is van de laatste Magnolia serie "princes and princesses", en ik heb het weer ingekleurd met de volgende copic markers: E00-E02-E42-E43-E44-BV0000-BV000-BV00. Op het jurkje en kroontje heb ik witte stickles gebruikt.De hoekjes en vlinders zijn van Unique,en de borderrandje is gemaakt met een Crealies stans. Verder heb ik nog wat roosjes van Marianne Design gebruikt samen met plakparels (ook op de kleine vlinders). Met deze kaart begon het wat moelijk, maar tenslotte kwam het allemaal toch samen. Ik hoor weer graag wat jullie ervan vinden. Bedankt voor het kijken en tot de volgende keer!! Groetjes, Vera

7 opmerkingen:

Liesbeth zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Liesbeth zei

Hoi Vera,

Even de nieuwe ik was behoorlijk aan het knoeien geweest met de komma's zag ik toen het al te laat was. Behoorlijk onsamenhangend dus. Maar nu de nieuwe kans.
Oooh wat een skattie, echt super mooi. Het is zo'n prachtig geheel. En dat papier!! Die stickles komen ook erg goed tot het recht. Kortom beautiful.

Liefs, Liesbeth.

marja zei

Wat een schattig kaartje Vera, wat kun je toch mooi inkeuren, prachtig!!!

Lieve groetjes Marja.

Riet zei

Wat een prachtig kaartje Vera.

Liefs Riet.

verascrap zei

Hoi riet, Marja en Liesbeth,
bedankt voor jullie leuke reacties, fijn te horen dat jullie het leuk vinden.
groetjes, vera

jannie zei

Hoi Vera.
Het is een erg mooie kaart,en erg mooi papier.
Groetjes Jannie.

verascrap zei

Hoi jannie,
dank je wel hoor, fijn dat je weer reacties achter kan laten..hihihhi.
groetjes, vera