woensdag 4 januari 2012

Twee kaartjesHallo allemaal,
Allereerst wil ik iedereen een goed en gezond en vooral creatief 2012 wensen!
Vandaag heb ik twee kaarten voor jullie.
Mijn Eerste kaart was veel werk maar ik ben er erg blij mee,weer een hele andere soort kaart en stempel.
Het papier is van Basic Grey paperpad "Little black dress",en de stempel is van de nieuwe magnolia serie "sweet crazy love". Ingekleurd met de volgende copic nummers: E00-E02-E13-E15-E17-E40-E41-E42-E43-E44-R35-R37-R39-W1-W2-W3-W5.Onder het afdrukje heb ik een spellbinder stans gebruikt, en daar weer onder een sierrandje gemaakt met een Martha stewart pons. Ik heb het verder rustig gehouden omdat het papier en het afdrukje al druk waren , en heb alleen nog wat plakparels, roosjes,cherry blossoms,en twee grijze prima marketing bloemen gebruikt. van wie de tekststempel is weet ik helaas niet meer.

Mijn tweede kaart heb ik als voorbeeld gemaakt voor het nieuwe wedstrijd die we bij Creashop Duymelot op het blog hebben. Sommige van jullie hebben die misschien al gezien.
Ook deze stempel is uit het nieuwe magnolia collectie sweet crazy love en heet "tilda loves flowers".Deze afdrukje is ook weer met hetzelfde spellbinder stans gemaakt als het eerste kaartje.Hier heb ik de volgende copic markers voor gebruikt:
E00-E02-E42-E43-E44-R0000-R000-R00-R81-R83-R85-BG93-BG96-BG99-B91-B96-B99.
De kaart heb ik afgemaakt met een tekst stempel van Nicole Verkooijen, wat plakparels,roosjes, meeldraden,gardenia bloem,stickles, en takjes gemaakt van een marianne design stans.

Zo dat was mijn bijdrage voor vandaag, ik ben erg benieuwd wat jullie van deze creaties vinden, en lees het dan ook graag!
Groetjes, Vera

3 opmerkingen:

Karin zei

Wat een leuke kaartjes Vera!

marja zei

Ooooh Vera ze zijn geweldig!!!!! Vind ze alle twee super, maar de bovenste heeft mijn voorkeur.

Lieve groetjes Marja.

verascrap zei

Hoi Karin en Marja,
Bedankt voor jullie leuke reacties op mijn kaarten en ja marja....de bovenste heeft ook mijn voorkeur!!
Groetjes, vera