woensdag 11 januari 2012

Let your light shine through


Hallo allemaal,
Gisteren heb ik heerlijk een uur met de hond gewandeld, in het zonnetje....maar vandaag is het weer grijs en grauw!!
Dus een mooie tijd om weer mijn nieuwste kaartje op het blog te zetten.
Deze kaart heb ik gemaakt met het my minds eye paperpad "Gertie" en de stempels zijn van de Nieuwe Magnolia collectie "sweet crazy love".Het tekst stempel is uit mijn voorraad en weet eigenlijk niet van wie die is!! Ik heb de magnolias met de volgende copic markers gekleurd: E00-E02-E41-E42-E43-E44-R22-R27-R29-Y21-Y23-Y26-Y28.
De sierrandjes aan de buitenkant van de kaart heb ik gemaakt met een Martha Stewart pons, en de sterretjes zijn ook gemaakt met een pons. Die heb ik weer bewerkt met een zwart gelpen en stickles.
Ik heb heel lang zitten twijfelen of ik ook wat bloemen erbij zou gebruiken, maar vond het niet bij de kaart en afdrukjes passen....dus heb het verder rustig gehouden.
Ik lees weer graag wat jullie van deze kaart vinden....dus alvast bedankt voor het kijken.Mijn volgende kaart is bijna af, maar gisteren is mijn afdrukje beschadigd en nu moet ik weer een nieuwe kleuren....dus hopelijk kan ik die gauw op het blog zetten.
Groetjes, Vera

2 opmerkingen:

Carolien zei

Hoi Vera,

Ik had je al gezegd dat het een mooie kaart is. En de sterren heb je mooi opgelost!!!! Wat jammer dat je weer opnieuw een afdrukje moet inkleuren balen!!!!

En inderdaad je verhaaltje op je eigen blog is anders.

Ik ben benieuwd naar je volgende kaart

Tot volgende week


Groetjes Carolien

Jacqueline zei

Hoi Vera!
hij is inderdaad heel leuk je kaart met die maan!Is de maan ook van Magnolia? Leuk in combinatie met dat meisje met die sterretjes!
wij hebben vanmiddag een heerlijk maan-ei gegeten!
ook bedankt voor je reactie op mijn blog!
groetjes,
jacqueline