woensdag 25 januari 2012

Een bloemetje voor jou

Hallo allemaal, Bedankt voor jullie leuke reacties op mijn vorige kaart, het is zo leuk om te lezen wat jullie van mijn creaties vinden! Mijn kaart van deze week is er een met de kleuren lila/paars, gemaakt met het Maja design papier van het serie "fika". Het blijft mooi papier om mee te werken. Het cirkel in het midden heb ik gemaakt met een stans van Marianne Design, de tekst stempel is van Nicole Verkooijen,en het schattige tilda is van het Magnolia collectie "sweet crazy love". Ik heb het ingekleurd met de volgende copic nrs: E0000-E000-E00-E02-E40-E42-E43-E44-BG93-BG96-Bg99-BV0000-BV000-BV00-BV20-BV23-BV25. Voor het bloemen toef heb ik gebruikt: grote creme roos,paarse aster bloemen,kleine creme roosjes, kleine paars/creme bloemen en de blaadjes zijn gemaakt met een marianne design stans en daar heb ik weer stickles op aan gebracht! Dat was het weer voor deze keer, ik ga weer verder knutselen met een nieuwe kaart. Van het weekend had ik een mooi kaart gemaakt, maar met het inkleuren van twee afdrukjes ging het niet goed ,dus heb ik die afdrukjes maar weggegooid... tijd voor een nieuwe poging. Groetjes, Vera

5 opmerkingen:

Carolien zei

Mooie kaart Vera. Ik hoop dat het nu wel lukt met het inkleuren van de plaatjes. En niet te kritisch op je zelf wezen. Dat ben ik ook niet hihihihi!!!!!

Tot de volgende kaart maar weer!!

Groetjes Carolien

marja zei

Een geweldig mooi kaartje Vera een beauty!!! Mooie kleurtjes heb je gebruikt. Bij mij belanden ook wel eens afdrukjes in de prullenbak,dat hoort er bij zullen we maar zeggen ;)

Lieve groetjes Marja.

Liesbeth zei

Ooh wat een liefje Vera, mooie zachte kleuren!!
Groetjes Liesbeth.

Rachel zei

Wat een lief kaartje, prachtig!
groetjes Rachel

Marga50 zei

Wat een leuke kaart Vera. Groetjes Marga.