woensdag 18 mei 2011

Eindelijk twee kaartjes!!Hallo allemaal,

Zo eindelijk weer wat op het blog zetten.

Ik weet niet als de meeste van jullie het blog lezen van Creashop Duymelot, maar daar heb ik drie weken geleden mijn hele verhaal opgezet , met de reden waarom ik een tijdje geen kaarten of creaties op het blog heb kunnen zetten.

Drie weken geleden is mijn hond aangevallen door een andere hond, die hem echt niet los wou laten...en ik er tussen ben gesprongen om hem te redden.

Het was een hele gevecht om Toby los te krijgen want die andere hond had hem bij de keel vast, maar na een lange tijd van schreeuwen,slaan en schoppen en de hulp van een vrachtwagen chaffeur is het toch gelukt .

Om een lang verhaal kort te maken, heeft Toby wel bijtwonden maar niets ernstig, de andere hond is dezelfde middag afgemaakt en had ik 8 bijtwonden op de vingers, drie boven de lip en een grote gapende wond op mijn rechterpols waar 7 hechtingen in moesten.

Dus een tentantus spuit,verdoving en 10 dagen antibiotica gebruiken was het gevolg daarvan.

Zo langzamerhand ben ik aan het genezen, maar de rechterpols gaat nog een tijdje duren, het geneest goed maar blijft wat dik en gevoelloos rond de wond, en kan ik er niet op leunen.

Zo dat was snel even een update....nu naar de creaties die ik gemaakt heb.

De eerste is een gepimpte VVV bon die kado is gedaan aan iemand.

Hiervoor heb ik het mooie Maja design papier gebruikt,een mooie kleine doily, stukje wit kant, wat roosjes en prima marketing plaksteentjes.

De stempel is van Magnolias Butterfly dream collectie en ingekleurd met de volgende copic nrs:

E00-E02-E41-E42-E43-E70-E71-E74-E77-Y23-Y26-Y28-B00-B000-B0000-B91-B93-B95-BG93-BG96-BG99.Mijn tweede bijdrage is een kaart, ook gemaakt met Maja Design Papier maar deze keer van het Fika serie. De tilda stempel is ook van de Magnolia Butterfly Dream collectie, die heb ik gemaskerd met een oudere stempel van magnolia.

Helaas heb ik hier geen copic nrs van. De doily is gemaakt met het mal van Cherry lynn designs: English tea party.

Ik heb de kaart verder rustig gehouden en alleen wat roosjes, een mooie bloem en een perlen pen gebruikt.

Alvast bedankt voor het kijken en jullie reacties!!

Groetjes, Vera

6 opmerkingen:

m@deliefjuh zei

fijn dat je er weer bent! ik vind je kaarten weer supers!

CARDS BY JOL AND ART BY JOL zei

meid wat een verhaal, wat moet je zijn geschrokken en wat goed dat je je hond hebt kunnen redden, ik hoop voor dat je snel geneest.
je creaties vind ik prachtig.

groetjes jolande

Riet zei

Wat een prachtige kaarten Vera,leuke stempels,mooi papier.
Meis wat een verhaal,was je niet vreselijk bang.
Heel veel sterkte,hoop dat alles gauw mag genezen.

Liefs Riet.

verascrap zei

Hoi Dames,
Bedankt voor jullie lieve reacties,en inderdaad was ik erg geschrokken van die hond aanval...en erg boos dat het mij overkwam!! Het had veel erger kunnen aflopen....het is gewoon veel geduld hebben met genezen en dan mentaal er boven op komen.
Groetjes, Vera

Ju@nita zei

Jeetje,wat een verhaal zeg over je hond.Ik heb zelf een rottweiler van anderhalf geweest,en maak ook niet altijd leuke dingen mee.Vooral die kleine hondjes dagen hem vaak uit.Ze beginnen meestal met blaffen echt heel lelijk en dan wordt die van mij ook kwaad.Meestal lopen wij weg,want anders hebben wij het weer gedaan.Terwijl die van mij gewoon lief aan het spelen is.Maar wat een toffe kaarten maak jij zeg,heb even je hele blog afgespeurd.Ben ook gek van magnolia,wat heb jij een hoop stempels,niet normaal gewoon.Ik blijf je volgen hoor,doe bij jouw genoeg inspiratie op.

Groetjes en beterschap,Juanita

Adriana zei

Hoi Vera, gelukkig weer een mooi kaart van jou hand:)
ik hoop dat je snel weer beide handen zonder pijn kan gebruiken,
groetjes Adriana
P.S ooo die vervelende Woordverificatie kan je dat niet uitzetten!