woensdag 1 mei 2013

Boekenlegger

Hallo allemaal,
Zo vandaag een bijdrage van mij, wel een beetje aan de late kant deze keer.
 Door wat vervelende omstandigheden had ik vandaag niet eerder tijd om wat te plaatsen, maar op de valreep wil ik mijn  boekenlegger met jullie delen.

 Op het blog van Duymelot zijn we vandaag met een nieuwe challenge begonnen, een boekenlegger dus.
Het mag in elke vorm zijn, dus heb ik gekozen voor een ovale boekenlegger die ik gemaakt heb met een stans van stampin up, en het papier is van Authentique "Cherish".
Toen ik deze challenge bedacht, had ik gelijk in gedachten om deze schattige tilda erbij te gebruiken,wel zo toepasselijk toch??
 Deze "editor tilda "van Magnolia komt uit de Turning leaves collectie van 2012, en ik heb de volgende copic markers gebruikt : E00-E02-E31-E33-E34-E42-E43-E44-RV0000-RV000-RV91-RV93-RV95-W00-W0-W1-W2-W3.

 Verder was er niet veel ruimte, dus heb ik alleen nog een stukje creme kant, stickles, roze strikjes, creme organza lint, roosjes, hortensia bloemen, en een swirl van Prima marketing gebruikt.

Ik vond het heel leuk om dit te maken, en ben dan ook zeer benieuwd wat jullie ervan gaan vinden, bedankt voor het kijken en jullie reacties en tot de volgende keer !!
Groetjes, Vera

9 opmerkingen:

Scraptastische hobby zei

Hoi Vera, wat een mooie boekenlegger, en een hele toepasselijke stempel erop! in mooie zachte kleurtjes. Toppie gedaan. Groetjes van Gerie

Hanny zei

Wat een schitterende boekenlegger, ziet er supermooi uit.
.liefs Hanny♥

Riet zei

Wat prachtig gemaakt Vera.

Liefs Riet.

Carolien zei

He Vera,

Prachtige boekenlegger hoor!!! Leuk bedacht met die 2 delen. Alleen jammer dat je hem niet kunt gebruiken!!!!!hihihihihi

Groetjes CArolien

jannie zei

Hoi Vera.
Wat een mooie boekenlegger is dit,wat een leuk idee.
Groetjes Jannie.

Sarah - Crea S zei

Wow, als dit je niet aanzet tot lezen ;) Echt heel erg mooi.
Een schande als je dan niet iedere avond je boek open doet om die prachtige boekenlegger te bekijken!
Lieve groet,
http://littlecreass.blogspot.be

Hobby Musician Keyboard zei

Liefste Vera, je hebt een ontzettend mooie Blogspot. Ik zou het leuk vinden, dat je me ook een bezoekje op mijn blogspotje neemt. Ik heb CANDIES te gewinnen, op betrekking van mijn nieuw geopend kreatives Lädchen! OOk een 15% Korting Code wacht op mijn online site. Deze site loopt tevens in alle spraken!
Vele lieve Groetjes van Marina

Richtsje zei

Prachtig Vera, wat een supermooie boekenlegger! Leuke kleuren, erg mooi gedaan! Ik zou hem zo in mijn boek willen leggen en er iedere dag van genieten!

Groetjes Richtje

kortings code zei

Deze magnolia kunst trekt altijd mensen naar zich toe.