woensdag 23 mei 2012

Have a Sunny day

Hallo allemaal, Zo weer eens tijd voor een kaartje van mijn kant, ik had verleden week geen tijd om wat op het blog te zetten.....dus hadden jullie deze nog tegoed. Mijn kaart is gemaakt met papier uit het paperpad van Maja Design "Life by the sea",daar heb ik allemaal kleine vierkantjes gesneden voor deze layout....zo is het een mooi zomers geheel!! De tekst en "tilda in key Largo" stempel zijn uit de laatste Magnolia Collectie "Summer Memories". Het cirkel vorm heb ik gemaakt met een stans van Marianne Design, en de volgende copic markers heb ik gebruikt: E00-E02-E11-E13-E15-E70-E71-E74-B0000-B000-B91-B93-B95-R24-R27-R29. Ik heb het verder vrij rustig gehouden met nog wat plakparels-roosjes-stickles en een vlinder van Unique! Ben weer erg benieuwd wat jullie van deze kaart gaan vinden..... Tot de volgende keer en bedankt voor het kijken!! P.S. links onderaan waren de parels verschoven...had dat te laat gezien nadat ik de foto al genomen had, maar die staan weer netjes op een rij hoor. Groetjes, Vera

7 opmerkingen:

jannie zei

Hoi Vera.Wat een mooie kaart heb je weer gemaakt,echt toepasselijk met dit weer.
Groetjes Jannie.

Riet zei

Wat een prachtige kaart Vera.

Liefs Riet.

Marga50 zei

Wauwwwww wat een hele mooie kaart Vera. Mooie kleuren. Marga.

Carolien zei

Hoi Vera,

Wat een gave kaart ik vind het niks voor jouw!! Hij is zo 'anders' dan wat ik van je gewent ben!!! Nou ik hoop dat ik hem nog een keer in het eggie zie!!!!

Groetjes CArolien

Jacqueline zei

leuk `s zomers kaartje!
groetjes,
jacqueline

Liesbeth zei

Ha Vera, wat een super mooie kaart. Echt heel top leuk gedaan hoor met die vierkantjes en het water waar ze met haar voeten in staat ook erg mooi gedaan. Top!!
Groetjes, Liesbeth.

verascrap zei

Hoi Dames,
Bedankt voor jullie leuke reacties op mijn zomerse kaart!!
groetjes, vera