woensdag 12 oktober 2011

I Hope Your Christmas is Merry & BrightHallo allemaal,
Zo tussen de drukte hier in huis en het slechte weer ....ben ik maar begonnen met het maken van wat kerstkaarten, en deze week zien jullie de eerste.
Deze kaart heb ik gemaakt met het Nieuwe paperpad van Basic Grey "Nordic Holiday", en het stempel is van de nieuwste Magnolia collectie "Sweet Christmas Dreams" en heet "Tilda with crosstitch heart".
Ik heb het ingekleurd met de volgende copic marker nrs: E00-E02-E40-E41-E42-E43-E44-B00-B000-B0000-Y21-Y23-Y26-Y28-W00-W0-W1-W2-W3.
De sierrandjes langs de buitenkant van de kaart zijn gemaakt met een stans van my favoriet things, de blauwe cirkel is met een stans van marianne design gemaakt,en daaronder zit een witte doily. Het tekst stempel is van Nicole verkooijen,en verder heb ik wat roosjes en chrysanten bloemen gebruikt.
Ik lees graag wat jullie van deze eerste kerstkaart vinden!!
groetjes, vera

8 opmerkingen:

marja zei

Je eerste kerstkaartje is prachtig, ben nu al benieuwd naar de rest!

Lieve groetjes Marja.

Karin zei

Wat een mooi kaartje, prachtig papier!

Marrie zei

Hallo Vera,

Wat een lieve kaart ik vind de kleur combinatie heel mooi.

Groetjes Marrie

yvon zei

Hoi, zag je kaart bij Creashop Duymelot en ben er helemaal weg van. Je maakt trouwens erg mooie kaarten, ben gelijk volger geworden. Hoef ik niets meer te missen.
Groetjes, Yvon

verascrap zei

Hoi Allemaal,
Bedankt voor jullie leuke reacties op mijn kaart,en yvon welkom op mijn blog en leuk dat je volger bent geworden!Super dat jullie mijn kaart zo leuk vinden!
groetjes, vera

Kimmie zei

Hoi Vera

De dagen beginnen te korten en inderdaad voor je het weet staat de kerst voor de deur,dus inderdaad een perfect moment om met kerstkaarten te beginnen.
En dit kaartje is super!
De kleurtjes,de emblishements en het stempeltje van Magnolia, geweldig gewoon!

XXX Kim

Riet zei

Wat een prachtige kaart Vera.

Liefs Riet.

GerJanne zei

Hoi Vera,

ik kom maar even bij jou kijken, op je eigen blog. Mooi kaartje zeg! Die stansen zijn geweldig! En die doily ook, trouwens. Ik kom vast nog eens terug!

Groetjes, GerJanne