woensdag 23 oktober 2013

Season's Greetings

Hallo bloglezers,

Ik ben begonnen met de eerste kerstkaart te maken van dit jaar, en na een magnolia afdrukje ingekleurd te hebben, kwam ik ineens met een andere idee !!
Heel wat anders en meer vintage stijl......en dit is het resultaat.

Het papier is van het Maja Design paperpad "Vintage Winter ", en de grote plaatje en ook de Merry Christmas tekst heb ik uit een scrappapier vel van die serie geknipt !!
Het roosjes lint is van Marianne design, de grote sneeuwvlok is van Unique, de kleine sneeuwvlokken heb ik gemaakt met Martha Stewart pons en glitterpapier.
Het lantaarn stan heb ik zo gekocht op de kreadoe , het tekst stempel op de kleine tag is van Magnolia, en verder heb ik alleen nog plakparels gebruikt !!

Ik ben heel benieuwd wat jullie van deze kaart vinden, alvast bedankt voor het kijken en jullie reacties.
Groetjes, Vera

4 opmerkingen:

Richtsje zei

Nou een geweldig mooie kerstkaart dat is wat ik ervan vind Vera! Leuk hoor, het ziet er inderdaad heel anders uit dan we van je gewend zijn maar daar is niets mis mee, integendeel, ik vind het een prachtige vintage kaart!

Groetjes Richtje

jolanda zei

ziet er mooi uit

Crea S zei

Inderdaad iets heel anders dan een Tilda'tje maar doet er zeker niet voor onder! Een lekker ouderwets sfeertje, wie houdt daar nu niet van?
Liefs,
http://littlecreass.blogspot.be/

Carolien zei

ja inderdaad kunt zien dat dit de eerste kerstkaart van het jaar is hihihihi Dan kunnen we nog wat verwachten. Inmiddels heb er al wat mooie exemplaren erop gezet. Wat een genot m elke woensdag te kijken!!!

Groetjes CArolien