woensdag 12 juni 2013

DT Dag Creashop Duymelot

Hallo allemaal,
Vandaag geen kaartje van mij, maar een kleine verslag van een ontzettend leuke Dt dag die we maandag hebben gehad van Creashop Duymelot.

We bestaan al een tijdje maar zijn nu voor het eerst allemaal bij elkaar gekomen, want we zijn door het land verspreid, dus valt het niet mee om samen te komen hihihhihhi.
Eigenlijk kende ik bijna iedereen behalve Neline en Hennie.
Hennie kon er helaas niet bij zijn deze dag, misschien een volgende keer wel.

We werden rond 11 uur verwacht in raalte en wat we gingen doen was een grote verrassing !!
Na aankomst in raalte kregen we koffie met lekkere sandwiches, en konden we gezellig even kennismaken en kletsen. Rond 12 uur vertrokken we met onbekende bestemming....en onderweg bedachten we van alles wat we gingen doen..pottenbakken of koeien melken....maar het werd na ongeveer 15 minuten rijden al wat duidelijker toen we in Haarle aankwamen.
We gingen naar een hele mooie workshop ruimte van Made by you, en gingen  papieren rozen maken. Tussendoor werd er goed voor ons gezorgd met drinken en veel lekkere dingen, zoals op de foto te zien is hihihhi.
En begonnen onder een goed uitleg aan het maken van de papieren rozen van crepe papier, we hebben allemaal twee rozen en 1 in de knop roos gemaakt en kregen nog rollen mee om het thuis verder af te maken, zodat het een mooie boeket wordt !!
 
 Rond een uur of 4 hebben we een mooie groepsfoto gemaakt en gingen we op weg naar astrids huis waar haar man Kees een geweldige barbecue had voorbereid, met vele lekkere hapjes.


In de begin van de avond nog even shoppen bij de winkel en toen begon de thuisreis weer.
Moe en heel voldaan kwam ik dus thuis, met veel leuke ideeen en spullen.
Zo had Tineke  (een mooie zeepketting )en chantal  (Leuke zakjes snoep met een mooie magnolia label erbij ) voor iedereen een presentje gemaakt. Een heel lief gebaar !!

Al met al een hele gezellige dag met iedereen, en zeker voor herhaling vatbaar !!

Hieronder zien jullie mijn eerste rozen........
Zo dat was mijn verslag voor vandaag, hopelijk vonden jullie het leuk
Bedankt voor het kijken en tot de volgende keer.
Groetjes, Vera

2 opmerkingen:

Richtsje zei

Leuk om je verslag van deze dag te lezen Vera! Het ziet er heel gezellig uit, lekker aan de freubel onder het genot van wat lekkers en dan als afsluiting nog zo'n heerlijke barbecue! Lekker nagenieten Vera!

Groetjes Richtje

Hanny zei

O wat gezellig! Wat een leuke foto's en wat zal dit een heerlijke dag zijn geweest. De rozen zijn schitterend!
liefs Hanny♥
http://tierelantijntjes.blogspot.nl