woensdag 17 oktober 2012

Merry Christmas

Hallo allemaal,
Zo hier ben ik dan weer met een nieuwe kaart voor deze week!!
Ik heb voor deze kaart weer het paperpad van Maja Design gebruikt "Vintage Winter",een echte aanrader,en binnenkort komt er een nieuwe kerst paperpad uit.....dus ik ben benieuwd!!
Het stempel/afdrukje is van het magnolia Collectie "little Christmas".
De volgende copic markers heb ik gebruikt om het in te kleuren: E00-E02-E41-E42-E43-E50-E51-E53-E70-E71-E74-W00-W0-W1-W2-W3-C0-R35-R37-R39.
Het tekststempel is van Nicole Verkooijen, en het sierrandje heb ik gemaakt met een stans van Cherry Lynn design.
Na lang nadenken heb ik besloten om het verder rustig te houden en alleen nog wat stickles, plakparels,roosjes,een gardenia bloem en wat gipskruid bloemen te gebruiken.
Zoals altijd ben ik weer erg benieuwd wat jullie van deze kaart gaan vinden, bedankt voor het kijken en tot de volgende keer!!
Groetjes, Vera

4 opmerkingen:

Liesbeth zei

Ooohhh wat is ie cute Vera !! Heel erg mooi en inderdaad is het papier prachtig. Erg mooi ingekleurd en hij heeft ook niet meer nodig is perfect zo.
Groetjes, Liesbeth.

jannie zei

Hoi Vera.
Het is weer een erg mooie kaart geworden,het papier is inderdaad erg mooi.
Groetjes Jannie.

Riet zei

Wat een schitterende kaart Vera.

Liefs Riet.

Carolien zei

Hoi Vera,

Weer een prachtige kerstkaart hoor!!! En inderdaad het papier blijft mooi om nu nog eens tegebruiken!!! En ik mos niks op de kaart hoor!!! In de papier zitten ook motiefjes en als je er nog meer op doet denk ik dat ie dan te druk wordt!!! Dus goed zo gedaan meid!!hihihihihi

Groetjes CArolien