dinsdag 17 april 2012

You are my best Friend in the whole world

Hallo allemaal, Mijn kaart van vandaag is ontstaan uit een uitdaging tussen de andere twee knutseldames van onze freubelclubje!! Samen met Carolien en Liesbeth heb ik al eerder een uitdaging gemaakt en dat was toen de ballerina tilda met een layout, maar deze keer was de uitdaging dus het inkleuren van het "Lilyrose the dragon stempel" van het laatste magnolia collectie "princes and princesses". En wat voor een uitdaging...ik was het laatste klaar en heb drie afdrukjes ingekleurd om met dit resultaat te komen!! Het papier dat ik gebruikt heb is wederom weer van Maja Design...merk dat ik toch steeds weer wat van gebruik. Ik heb dus de "lilyrose the dragon" samen met de "Beanstalk tilda" gecombineerd . De volgende copic nrs. heb ik gebruikt: E00-E02-E11-E13-E15-E41-E42-E43-E44-E50-E51-E53-BG93-BG96-BG99-BV20-BV23-BV25-BV29. Het vierkante doily is van Cherry lynn design, en het tekst sticker is van Authentique(vond deze er wel goed bijpassen). Ik heb nog met het idee gespeeld om wat roosjes te gebruiken....maar vond het toch niet bij de kaart passen...dus deze keer geen bloemen!! Dit is de bijdrage van Carolien, en dit is haar blog http://poohdebeer.blogspot.com/.
En dit is de kaart die Liesbeth heeft gemaakt, die je op haar blog kan vinden http://cardsbyliesbeth.blogspot.com/
Ik vind allebei de kaarten super geworden, en heel verschillend....leuk om te zien toch?? Wij horen graag wat jullie er van vinden, bedankt voor het kijken en tot de volgende keer. Groetjes, Vera

4 opmerkingen:

Liesbeth zei

Ha Vera,
Nou het resultaat mag er zijn hoor!!! Na drie afdrukjes inkleuren, haha maar hij is wel heel mooi ook de kleur van de draak hoor!! (dit in tegenstelling tot wat je campingbuurman zegt :-) ) Het is een heel leuk geheel geworden. Op naar de volgende uitdaging zou ik zeggen.
Groetjes, Liesbeth.

Riet zei

Wat een geweldige kaarten Vera.

Liefs Riet.

Carolien zei

Nou nou je hebt ons in spanning laten zitten hoor!!! Maar hij is prachtig geworden. En jij en geen bloemen wat RAAR!!!!

Maar wat verschillende uitkomst van de opdracht he!!!! Alle drie even mooi!!!

Groetjes CArolien

marja zei

Wat een schitterend kaartje, zulke mooie details, WAUWIE!!

Lieve groetjes Marja.