woensdag 21 maart 2012

Happy Birthday !!

Hallo Allemaal, Zo ik heb eerst even lekker in het zonnetje gelopen met de hond en nu is het maar eens tijd voor mijn kaart van deze week!! Deze kaart heb ik van het weekend gemaakt, want zaterdag had ik een freubelmiddag bij mij thuis samen met twee andere dames, Carolien en Liesbeth.Het was een hele gezellige middag met veel geklets maar we waren ook druk met freubelen!! Ik had een sketch van internet geplukt en drie afdrukjes gemaakt, en dat moesten we dus doen, met een eigen draai eraan met het papier, en vandaag ga ik dat met jullie delen!! Mijn kaart heb ik gemaakt met het mooie papier van Maja Design van de serie "Rosa Marina"en het stempel/afdrukje is van de laatste Magnolia Collectie "princes and princesses" en heet "tilda with ballet shoes". Het mooie ovaal van het afdrukje heb ik gemaakt met een nieuwe spellbinder stans "floral ovals", toen ik deze stans zag...dacht ik gelijk aan deze serie stempels en de combinatie ervan. Ik heb de volgende copic markers gebruikt: E00-E02-E41-E42-E43-E44-W00-W1-W2-W3-W5-R00-R000-R0000-R81-R83-R85. Ook heb ik wat stickles gebruikt op het rokje, strik en de bloem in het haar. Verder heb ik nog verschillende roosjes gebruikt, en prima marketing bloemen,wit kant, roze satijnen lint,plakparels, tekst stempel van Nicole verkooijen en een hele leuke ballet schoenen bedel. Ik ben zelf erg blij met het resultaat , en lees graag wat jullie ervan vinden. Hieronder kunnen jullie ook zien wat de andere dames hebben gemaakt, het blog van Carolien kun je hier en die van liesbeth hier. Ik denk dat de andere dames ook erg benieuwd zijn wat jullie van hun creaties vinden!!Het eerste hieronder is dus van Carolien en de tweede is van Liesbeth. Bedankt voor het kijken en tot de volgende keer. Groetjes, Vera

8 opmerkingen:

Liesbeth zei

Hoi Vera,
Wat leuk om zo te zien hoor!!! Echt drie totaal verschillende kaarten maar het was reuze gezellig zaterdag. Zeker voor herhaling vatbaar!!
Je kaart is super lief, bedankt voor deze leuke middag.
Groetjes, Liesbeth.

verascrap zei

Hoi Liesbeth,
Ja we gaan het zeker weer herhalen hoor....was zo gezellig.
Alle drie de kaarten zijn mooi en inderdaad heel verschillend !!
groetjes, Vera

jannie zei

Hoi Vera
Wat keuk zo,het zijn totaal andere kaarten geworden door de verschillende kleuren,erg mooi hoor.
Groeten Jannie.

Carolien zei

he Vera,

Leuk hoor!! Totaal verschillende kaartjes. Ik ben erg zeer tevreden mee. En ook ik vind het leuk als we het nog eens doen. Het was super gezellig. En kletsen en iets maken kunnen we wel!!!

Voor mij reactie op de kaart kijk maar effe bij Duymelot blog!!!!

Groetjes Carolien

marja zei

Wat is dat super om te zien, drie kaarten, zelfde schets en afdrukje maar toch zo totaal anders, ze zijn prachtig!!!!

Lieve groetjes Marja.

verascrap zei

Hoi Meiden,
Bedankt voor jullie leuke reacties....en voor de knutselclub dames...wordt vervolgd!!
groetjes, Vera

Marga50 zei

Wat een schatjes van kaarten meiden en alle drie weer anders. Super.!! Groetjes en een fijne dag,Marga.

Jacqueline zei

ik heb even een tijdje niet op je blog kunnen kijken...druk, druk, druk!!!
wat een schattige kaarten heb je weer gemaakt!!
ik ben er jaloers op!!!
groetjes,
Jacqueline