woensdag 30 oktober 2013

Blessings for Christmas

Hallo,
Vandaag heb ik weer een kerstkaart om met jullie te delen, en wederom geen magnolia kaart !!
Verleden week kreeg ik zulke leuke reacties op mijn kerstkaart, dat ik besloot om er nog een te maken. Hetzelfde plaatje in een andere kleur en geen easelkaart maar een "gewone "vierkante kaart.

Het papier is dus van het Maja Design paperpad "Vintage Winter" en het afbeelding komt dus van een scrapvel van dezelfde collectie.....maar deze keer in een blauwe kleur.
Voor de papieren in de achtergrond heb ik een stans van Go Kreate gebruikt, ook op de achtergrond is een vogelkooi stansje  met een stukje wit kant waarvan ik een strik heb gemaakt.
Het Happy Holiday tekst stempel is van stampin up, de sneeuwvlokken weet ik eigenlijk niet meer (die liggen er al en tijdje).
Verder heb ik nog een bloementoef gemaakt met een cherry blossom bloem, roosjes, sweat heart bloem en nog een aster.

Zo dat was het voor vandaag, ben benieuwd welke van de kaarten en de kleur stelling jullie beter bevalt. Ik lees het weer graag.
tot de volgende keer.....
groetjes, Vera

woensdag 23 oktober 2013

Season's Greetings

Hallo bloglezers,

Ik ben begonnen met de eerste kerstkaart te maken van dit jaar, en na een magnolia afdrukje ingekleurd te hebben, kwam ik ineens met een andere idee !!
Heel wat anders en meer vintage stijl......en dit is het resultaat.

Het papier is van het Maja Design paperpad "Vintage Winter ", en de grote plaatje en ook de Merry Christmas tekst heb ik uit een scrappapier vel van die serie geknipt !!
Het roosjes lint is van Marianne design, de grote sneeuwvlok is van Unique, de kleine sneeuwvlokken heb ik gemaakt met Martha Stewart pons en glitterpapier.
Het lantaarn stan heb ik zo gekocht op de kreadoe , het tekst stempel op de kleine tag is van Magnolia, en verder heb ik alleen nog plakparels gebruikt !!

Ik ben heel benieuwd wat jullie van deze kaart vinden, alvast bedankt voor het kijken en jullie reacties.
Groetjes, Vera

woensdag 16 oktober 2013

Unsunny sky tilda


Hallo Bloglezers,

Na alle regen dat we hebben gehad de laatste dagen, heb ik besloten om een toepasselijke kaart te maken, namelijk met de "Unsunny Sky Tilda ", die uit de Magnolia Collectie "Sea Breeze" komt.
Ik heb het ingekleurd met de volgende copic markers : E00-E01-E02-E30-E31-E33-E34-E40-E41-E42-E43- R0000- R000-R00-R02- B0000-B000.

Het papier is van het My Minds Eye paperpad "Market Street", het hoekje links boven, de blaadjes en de vlinder zijn van doobadoo.
Het ovale vorm van het afdrukje en van het papier eronder zijn gemaakt met een nestabillitie, het tekst stempel is van stampin up, en mijn bloementoef bestaat uit: een anjer, roosjes en sweetheart  bloemen. Verder heb ik nog een wit satijnen strik gemaakt met een parel splitpen erop.

Bedankt voor het kijken en tot de volgende keer !!
Groetjes, Vera

woensdag 9 oktober 2013

Just Saying hello


Hallo allemaal,
Zo hier ben ik dan weer met een kaartje.....deze kaart is een vrolijke kaart met nog een zomerse gevoel hihihihihhi.

Het papier is afkomstig van het paperpad van Basic grey "True Love".
Het schattige tilda is uit het Magnolia Collectie "Sea Breeze " en heet " Gone fishing tilda".
Helaas heb ik vergeten de copic marker nummers op te schrijven !!!!
Ik heb het papier van Crafters companion gebruikt om het afdrukje te maken, dit heet "neehah classic crest paper.
Het tekststempel is van kaisercraft, het cirkel heb ik gemaakt met een spellbinder stans,en de sierrandjes en de tag zijn  Doohickey stansen van Magnolia.
Op het tag heb ik een leuke bedel van een vissersbootje en wat wit kant en rood satijnen lint geplaatst.
Om het af te maken is er nog een bloementoef met roosjes en een rood gardenia bloem, en verder nog wat plakparels, en vlinders van Unique.

Dat was mijn bijdrage voor vandaag, bedankt voor het kijken en jullie reacties.
Groetjes, Vera